Daudziem mājas lapas uzturēšana nozīmē tikai papildus izdevumi (bez kuriem var arī iztikt), un īsti neizprot šī pakalpojuma nozīmi, tāpēc par to parunāsim šajā rakstā.


Tev ir svaigi pabeigta mājas lapa vai interneta veikals, viss darbojas ideāli, tad kāpēc Tev būtu nepieciešama mājas lapas vai interneta veikala uzturēšana?


Pirmkārt, ir jāsaprot, ka kļūdas var rasties arī pēc mājas lapas vai interneta veikala pabeigšanas un testēšanas.


“Mājas lapas uzturēšana ir process, kas nodrošina mājas lapas atjaunināšu un optimālu tās darbību.”


Visbiežākie iemesli kāpēc rodas mājas lapas vai interneta veikala kļūmes:

  • Visus iespējamos vietnes lietošanas variantus nav iespējams notestēt, tāpēc runtime kļūdas vienmēr būs.
  • Kļūdas var rasties datortīkla kļūmju dēļ.
  • Ja hakeri cenšas ievadīt web formās datus, kas potenciāli var uzlauzt jūsu lapas kodu.
  • Servera atteikuma gadījumos.




Tavai mājas lapai vai interneta veikalam ir nepieciešama regulāra apskate (to varētu pat salīdzināt ar automašīnas tehnisko apskati), lai tā varētu funkcionēt optimāli visa gada garumā, jo tas:

  • Uzlabo mājas lapas drošību (regulāra mājas lapas uzturēšana novērš tīmekļa vietnes kļūmes, noņem novecojušās lietojumprogrammas un rezerves kopijas, kā arī neļauj hakeriem piekļūt Tavas mājas lapas sesitīvajai informācijai).
  • Novērš nepatīkamas situācijas esošajiem un potenciālajiem klientiem, diagnosticējot un novēršot reģistrētās kļūdas Google Search Console, OpenCart kļūdu reģistrā un JavaScript console (kļūdas un to automātiska reģistrēšana palēlina servera darbības ātrumu, kā arī aizņem daudz diska vietas, ja kļūdu ir daudz).
  • Nodrošina mājas lapas datu dublēšanu jeb backupu (tiek saglabātas mājas lapas rezerves kopijas attālināti, kas nodrošina to, ka hakeru vai servera radīto bojājumu gadījumā, Tev nevajadzēs savu mājas lapu veidot no nulles).
  • Nodrošina tehnisko atbalstu situācijās, kad mājas lapai ir radušās kādas kļūdas, kā rezultātā, piemēram, klients nespēj līdz galam noformēt savu pasūtījumu.


Mēs piedāvājam veikt mājas lapas uzturēšanu (t.sk. hostingu), kas nodrošina augstāk minētos ieguvumus, noslēdzot ar mums tehniskā atbalsta līgumu. Sadarbojoties ar mums, Tava mājas lapa būs drošībā

 

Abonē mūsu jaunumus un uzzini par jaunākajiem piedāvājumiem un bloga ierakstiem pirmais!